top of page

Host:

Plenar 4: Vejen frem mod en dansk trivselsøkonomi

logo .png

31. maj 15.40-17.00 - Festsal 11C.0.08

Plenary | In Danish

Denne plenar session fokuserer på at samle de indsigter, vi har fået under konferencen, og på at diskutere fremtidige skridt mod en dansk trivselsøkonomi. Vi vil reflektere over trivselsøkonomi som en potentiel vision for samfundet og udforske støtten på tværs af sektorer samt mulige handlemuligheder efter konferencen.

Program

Musik af Kristian Humaidan, SoundWheel

Intro til plenar ved Anja Bo
 

Værdien af omsorg, keynote ved Emma Holten
 

Behovet for forandring,  keynote ved Mads Falkenfleth

Panelsamtale med keynotes: Hvad er vejen frem for en dansk trivselsøkonomi?


Deltagere:

  • Peter Birch Sørensen

  • Emma Holten

  • Anders Morgenthaler

  • Mads Falkenfleth

Tale ved Caroline Bessermann

Tak fra Wellbeing Economy Alliance Denmark, ved Julie Rosenkilde

Vi giver ungdommen det sidste ord

Talere

EH1_-_~1.JPG

Emma Holten er forfatter af bogen Underskud. Hun er feministisk aktivist og menneskerettighedsforkæmper, kendt for sit arbejde med digitale rettigheder og kønspolitik. 

WELA.PRESS40(1).JPG

Mads Falkenfleth er direktør og stifter af Wellbeing Economy Lab (WELA). Mads er uddannet cand.polit og aktivt bestyrelsesmedlem i Rethinking Economics International - en bevægelse, som han har bidraget til at udvikle siden 2013, bl.a. som forperson af det danske netværk fra 2018-2023. Mads har tidligere arbejdet som analytiker i Concito og Lykkeforskningsinstituttet, og som embedsmand i UFM.

2526gituoc44jzfb.jpg

Peter Birch Sørensen er professor i økonomi og tidligere overvismand ved Det Økonomiske Råd. Han har arbejdet med klimaøkonomi, skattepolitik og bæredygtig udvikling, og er tidligere formand for Klimarådet i Danmark.

ANDERS~1.JPG

Anders Morgenthaler er en dansk tegneserieskaber, forfatter og filminstruktør, kendt for sin satiriske og samfundskritiske stil. Han er en aktiv debattør og fortaler for miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

_DSF4423.jpg

Julie Rosenkilde er sekretariatsleder ved Nyt Europa og næstforperson for 92-Gruppen. Hun har en cand.soc. i Internationale Udviklingsstudier og Politik & Administration fra Roskilde Universitet samt en MA i Politisk Kommunikation fra Goldsmiths University of London.

1663774664353.jpg

Caroline Bessermann er klimaaktivist og politisk rådgiver i Klimabevægelsen. Hun er aktiv i Den Grønne Ungdomsbevægelse og studerer Climate Change på Københavns Universitet. Hun har en bachelor i international business and politics fra Copenhagen Business School

Anja-Bo_Lau-Toft-Haslund_web_edited.jpg

Anja Bo er en erfaren journalist og moderator, kendt for sin kritiske og engagerende tilgang til at facilitere diskussioner. Hun har en baggrund i samfundsvidenskab og journalistik fra Roskilde Universitet og har været en fremtrædende vært på danske TV-programmer som Deadline og DR2 Morgen.

SoundWheel Visual.jpg

Musik af Kristian Humaidan, SoundWheel

bottom of page