top of page
febiyan-0PSCd1wIrm4-unsplash.jpg

 

Bliv indholdspartner på konferencen

Tak for interessen!

Ansøgningsfasen er nu ovre, og vi vender løbende tilbage med feedback til alle bidragsydere. Et tentativt program udkommer i start maj. 

Trivselsøkonomi som ramme for dialog på tværs af samfundet

Omstilling til en trivselsøkonomi har indflydelse på samtlige sektorer på tværs af samfundet. Konferencen skal derfor være et mødested, hvor forskellige aktører går i dialog om trivselsøkonomiens potentialer og hver især har mulighed for at byde ind med netop deres ekspertise. Hver organisation, virksomhed eller ekspert ved selv bedst, hvilke muligheder og begrænsninger, der er på spil i deres egen sektor, og hvad, der optager netop deres målgruppe. Disse indsigter er afgørende at få i spil, hvis vi skal udvikle en fælles vision for trivselsøkonomi i Danmark. Derfor inviterer vi aktører til at bidrage til programmet ved at ansøge om at afholde en session. Visionen er, at partnere på tværs af sektorer har mulighed for sætte sit præg på konferencen, så den rammer de områder, de selv ser, der er behov for, uden at miste blikket for det systemiske perspektiv.

Partnersessions bidrager med relevant indhold for alle sektorer

Konferencen indledes og afsluttes dagligt med en plenarsession og mellem disse afholdes  partnersessions for hvert af de seks spor. Som partner har du stor frihed til at planlægge din eller dine sessions, så længe de er relevante for sporets tema og samtidig understøtter konferencens overordnede mindset og formål. Hver session varer 90 minutter, og der er frie rammer hvad angår format. I forlængelse af konferencens mindset om inklusion og helhedstænkning opfordrer vi til, at partnersessionerne rummer bidrag fra forskellige typer samfundsaktører og planlægges med ambitiøse mål for diversitet.

Alle ansøgninger vil blive evalueret for at sikre, at de stemmer overens med den overordnede dagsorden. Udvalgte ansøgere vil modtage feedback og sikrer sig i samarbejde med projektholdet, at indholdet passer ind i konferencens øvrige program. Godkendte sessioner vil blive inkluderet i programmet efter en endelig deadline.

For spørgsmål til indhold, koncept eller format, kontakt projektteamet på info@weall.dk.

Blandt de foreløbige partnere er følgende organisationer

DN[1].png
Nyt Europa_Logo_alm.png
DI.png
IDA.png
SIF_logo_sundbynetværk.jpg
SundBy_logo_blue.png
CONCITO_logo_2022.png
Copy of primær.png
DUO LOGO_BLUE_DK_sundbynetværk.png
wela-logo-byline-gr├╕n.png
Oxfam DK.png
RE-DK logo.png
bottom of page